Etkinlikler

Bütün Gün

İleri Dönüşüm Heykel Sergisi

Zorlu Center

Eco Love Fest kapsamında İleri Dönüşüm Heykel Sergisi devam ediyor. İşlevini yitirmiş ürünlerin sanata dönüştüğü sergi 30 Ekim'e kadar devam edecek.

Ücretsiz

İklimcil: Mevsimler Sürüklenirken Cooking Sections

SALT Beyoğlu Asmalı Mescit, İstiklal Cd. No:136, Beyoğlu, İstanbul

SALT’tan Meriç Öner ve Onur Yıldız tarafından programlanan İKLİMCİL: Mevsimler Sürüklenirken insan faaliyetleri iklimleri değiştirirken nasıl beslenilmesi gerektiğini inceliyor. Hem bir sergi hem de iş birliklerine dayalı bir kamu programı olarak SALT Beyoğlu’nda gerçekleştiriliyor. 24 Ekim 2021’e kadar sergiyi ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz

Yeşil Söyleşiler

Online

Mülkiye Siyaset Bilimi Topluluğu'nun düzenlediği "Yeşil Söyleşiler"in ilk programı olacak olan Ekim Programı, iklim krizi ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları konularını alanında uzman konukları ile 23 Ekim 2021 10.00-15.00 saatleri arasında  Zoom'da gerçekleşecek.

Ücretsiz

Agriculture Talks: Tarım-Gıda Girişimciliği

Online

Gıda-tarım sektörlerinin nabzını tutan Agriculture Talks’un altıncısı 23 Ekim’de Kibele Projekt tarafından düzenlenecek. “Tarım-Gıda Girişimciliği” başlığı altında gerçekleşecek çevrimiçi etkinlik gıda-tarım konularına değinecek ve alanında uzman konukları ağırlayacak.

Ücretsiz