Etkinlikler

Bütün Gün

Sosyal Girişim İstanbul: PartnerUp

Online

Sosyal Girişim İstanbul: PartnerUp ile sosyal etki odaklı girişimler ve kurumsal şirketler bir araya geliyor. Nisan 2022 ve Mart 2023 arasında iki döngü halinde gerçekleştirilecek ve her 5 aylık döngüde 10 girişim desteklenecek.

5. Ulusal Deniz Bilimleri Konferansı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon

Ülkemizdeki tüm deniz ve denizcilikle ilgili kurum ve kuruluşların katılımcılarının katkılarıyla gerçekleşmesi planlanan 5. Ulusal Deniz Bilimleri Konferansı 01-03 Haziran 2022 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi ’nin ev sahipliğinde Trabzon’da yapılacaktır.

Devam eden

İstanbul Kuş Göçü Gözlem Etkinliği

Roots & Shoots ailesi, İBB, WWF, Doğa Derneği ve Trakus tarafından gerçekleştirilen etkinlik, 17 Nisan Pazar günü saat 10.00- 16.00 arasında Üsküdar, Büyük Çamlıca Korusu’nda  gerçekleşecek. 

Permakültür Bahçeciliği Eğitimi

Online

Permatürk Vakfı tarafından gerçekleştirilen, Permakültür Bahçeciliği Eğitimi 18-20-21 Nisan 2022 tarihinde 19.45 - 22.00 saatleri arasında çevrim içi olarak gerçekleşecek.

25. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali

Ankara

Türkiye’nin ilk kadın filmleri festivali olan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, Cannes, Berlin, Rotterdam gibi dünyanın en önemli festivallerine jüri gönderen FIPRESCI jürisine sahip ilk kadın filmleri festivali olma özelliğini de taşıyor. Uçan Süpürge Vakfı tarafından düzenlenen 25. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali için başvurular başladı. Festival, 26 Mayıs-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak.