Etkinlikler

Bütün Gün

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali

Online

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 2021; Öne çıkan Sistem Değişimi, İşiyle Dünyayı Değiştirenler, İklim için ve Suyu Düşünenler temaları ile seyirciyle buluşuyor. Etkinlik 1-5 Aralık 2021 tarihlerinde Surdurulebiliryasam.net’de çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

III. Göç Çalışmaları Lisansüstü Öğrenci Konferansı

Online

İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, Konferans Bilim Kurulu üyelerinin katkılarıyla ilki 2019 yılında düzenlenen Göç Çalışmaları Lisansüstü Öğrenci Konferansı bu alana katkı vermeyi amaçlıyor. 4 Aralık 2021 tarihinde düzenlenecek olan ve göç alanında çalışan yüksek lisans ve doktora öğrencilerini hem birbirleriyle hem de bu alanda farklı disiplinlerde ve disiplinlerarası çalışan deneyimli akademisyenlerle buluşturmak amacıyla yine bir araya geliyor.

Ücretsiz
Devam eden

Lahana Pembesi / Soğan Yeşili / Portakal Mavisi Sergisi

Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No: 9c Beyoğlu İstanbul

Aslı Çavuşoğlu, Lahana pembesi / Soğan yeşili / Portakal mavisi adlı kişisel sergisinde, son yıllarda Türkiye’nin farklı bölgelerinde ortaya çıkan tarım ve gıda önceliklerinin, endüstriyel tarım uygulamalarına karşı geliştirdikleri seçeneklerle, bitkisel boyalarla yaptığı desenler üzerinden anlatıyor. Sergiyi 05.11.2021 – 22.01.2022 tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Permakültür: Temel Kavramlar ve Beceriler

Online

Kokopelli Şehirde’nin düzenlediği, Permakültür: Temel Kavramlar ve Beceriler etkinliğinde, "etik tasarım bilimi" permakültürün bütünsel tasarım yaklaşımına ve temel kavramlarına dair bilgiler paylaşacak. Alanında teorik ve pratik birikimleri olan eğitmenler ile konu anlatımları, tematik soru-cevap, doküman ve kaynak paylaşımı yapılacak olan etkinlik, 23 Kasım - 21 Aralık 2021 tarihleri arasında, 9 çevrimiçi buluşmada toplam 27 saat şeklinde gerçekleşecek.

Vegan Çocuk Öykü Yarışması

Online

İmgenin Çocukları Yayınevi, çocuk öykülerinde hayvanların yaşam haklarının önemine değinerek çocuklarda hayvan hakları bilinci oluşturmak amacıyla bir öykü yarışması düzenliyor. Vegan çocuk kitap serisi hazırlamak adına düzenlenen yarışmaya son katılım tarihi 15.12.2021’dir.