Etkinlikler

Bütün Gün

Sosyal Girişim İstanbul: PartnerUp

Online

Sosyal Girişim İstanbul: PartnerUp ile sosyal etki odaklı girişimler ve kurumsal şirketler bir araya geliyor. Nisan 2022 ve Mart 2023 arasında iki döngü halinde gerçekleştirilecek ve her 5 aylık döngüde 10 girişim desteklenecek.

Yerelin İklimi Projesi Eskişehir İklim Maratonu

Sosyal İklim Derneği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile; iklim değişikliğinin sebep olduğu çevre problemleri konusunda gençlik katılımını aktif şekilde gerçekleştirmek amacıyla 16-17-18 Nisan 2022 tarihlerinde Yerelin İklimi Projesi Eskişehir İklim Maratonu gerçekleşecek.

Devam eden

Sürdürülebilir Ekosistem Günleri

Online

Sürdürülebilir Ekosistem Günleri (SEG), İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü üyesi öğrenciler tarafından hazırlanan, alanında uzman konuşmacıların ağırlandığı Türkiye çapında bir organizasyondur. Etkinliğin 12.’si, 15-16-17 Nisan 2022 tarihleri arasında İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

İstanbul Kuş Göçü Gözlem Etkinliği

Roots & Shoots ailesi, İBB, WWF, Doğa Derneği ve Trakus tarafından gerçekleştirilen etkinlik, 17 Nisan Pazar günü saat 10.00- 16.00 arasında Üsküdar, Büyük Çamlıca Korusu’nda  gerçekleşecek. 

Bitkilerde Sorunlar 1.0: Sorun Tespit Edebilme ve Çözüm Yöntemleri Atölyesi

Nadas İstanbul

Nadas İstanbul tarafından düzenlenen "Bitkilerle Yaşam: Yaşam Alanlarında Bitki Yetiştiriciliği" atölye içeriğinin başlıklarından biri olan, Bitkilerde Sorunlar 1.0: Sorun Tespit Edebilme ve Çözüm Yöntemleri 17 Nisan 2022 tarihinde, 14.00 - 17.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek.