Etkinlikler

Bütün Gün

Gençler için Yerel Diyalog Projesi

İstanbul-Şişli,Kadıköy Eskişehir-Tepebaşı

Yerel yönetimler ve gençlik STÖ’leri arasında iş birliği oluşturmayı ve gençlerin karar alma organlarına katılımı konularındaki farkındalığını artırmayı amaçlayan atölyeler 27 Ekim - 9 Kasım tarihleri arasında İstanbul ve Eskişehir’de gerçekleşecek. Son başvuru tarihi 25 Ekim saat 23:59'da sonlanacaktır.

Ücretsiz

Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar

Online

Sabancı Vakfı’nın 2009 yılından bu yana düzenlediği Fark Yaratanlar etkinliği; yaşadıkları çevrede karşılaştıkları sorunları çözmek için uğraşan ve topluma cesaret veren Fark Yaratanların hikayelerini Türkiye ile paylaşıyor. 1-30 Kasım 2021 Salı gününe kadar devam edecek olan başvuruların en geç 17:30’a kadar tamamlanmış olması gerekmektedir. 13. Sezon Fark Yaratanları ise 2022 yılında düzenlenecek olan “Fark Yaratanlar Programı Lansmanı’nda Türkiye ile paylaşılacak.

Lahana Pembesi / Soğan Yeşili / Portakal Mavisi Sergisi

Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No: 9c Beyoğlu İstanbul

Aslı Çavuşoğlu, Lahana pembesi / Soğan yeşili / Portakal mavisi adlı kişisel sergisinde, son yıllarda Türkiye’nin farklı bölgelerinde ortaya çıkan tarım ve gıda önceliklerinin, endüstriyel tarım uygulamalarına karşı geliştirdikleri seçeneklerle, bitkisel boyalarla yaptığı desenler üzerinden anlatıyor. Sergiyi 05.11.2021 – 22.01.2022 tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.