Etkinlikler

Bütün Gün

Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar

Online

Sabancı Vakfı’nın 2009 yılından bu yana düzenlediği Fark Yaratanlar etkinliği; yaşadıkları çevrede karşılaştıkları sorunları çözmek için uğraşan ve topluma cesaret veren Fark Yaratanların hikayelerini Türkiye ile paylaşıyor. 1-30 Kasım 2021 Salı gününe kadar devam edecek olan başvuruların en geç 17:30’a kadar tamamlanmış olması gerekmektedir. 13. Sezon Fark Yaratanları ise 2022 yılında düzenlenecek olan “Fark Yaratanlar Programı Lansmanı’nda Türkiye ile paylaşılacak.

Devam eden

Lahana Pembesi / Soğan Yeşili / Portakal Mavisi Sergisi

Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No: 9c Beyoğlu İstanbul

Aslı Çavuşoğlu, Lahana pembesi / Soğan yeşili / Portakal mavisi adlı kişisel sergisinde, son yıllarda Türkiye’nin farklı bölgelerinde ortaya çıkan tarım ve gıda önceliklerinin, endüstriyel tarım uygulamalarına karşı geliştirdikleri seçeneklerle, bitkisel boyalarla yaptığı desenler üzerinden anlatıyor. Sergiyi 05.11.2021 – 22.01.2022 tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Sabancı Vakfı Kısa Film Platformu

Online

Sabancı Vakfı Kısa Film Platformu’nun bu yılki teması “Yeni Dünyada Yeni Meslekler”. 6. Kısa Film Yarışması başvuruları 19 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Annual Food Agenda

Online

Impact Hub İstanbul, Foodback.co tarafından düzenlenen, tarladan sofraya tüm gıda zincirinin ele alınacağı ve değerli konuşmacıların yer alacağı program 11-12 Kasım tarihlerinde çevrimiçi gerçekleşecek.