Sosyal Girişim İstanbul: PartnerUp
OnlineSosyal Girişim İstanbul: PartnerUp ile sosyal etki odaklı girişimler ve kurumsal şirketler bir araya geliyor. Nisan 2022 ve Mart 2023 arasında iki döngü halinde gerçekleştirilecek ve her 5 aylık döngüde 10 girişim desteklenecek.
Vehbi Koç Vakfı ile İş Bankası’ndan Girişimler İçin İş Birliği
OnlineVehbi Koç Vakfı ve Türkiye İş Bankası daha yaşanabilir bir dünyayı odağına alan girişimler için bir araya geldi. İş birliği kapsamında sosyal ve çevresel etkiyi teknoloji ile ölçeklendirip yeni bir dünya yaratma vizyonuyla hareket eden girişimlere yönelik "Etki Girişimciliği Programı"nı (EGP) başlattı
Cresta Reklam Ödülleri
Creative Standards International ile Uluslararası Reklamcılık Derneği (International Advertising Association-IAA) işbirliğinde 1993’ten beri düzenlenen Cresta Reklam Ödülleri, iklim değişikliği temalı yeni bir yarışmayla dünyanın dört bir yanındaki genç kreatifleri yaratıcılıklarını sergilemeye davet ediyor.
Agriculture Talks: Suyun Geleceği
OnlineTarım-Gıda ve Su Sektörlerinin Ortak Akıl Platformu Agriculture Talks’un yeni dönemi başlıyor. Sulama teknolojilerinde dünyanın ve ülkemizin öncü markalarından Netafim Türkiye’nin Ana Sponsorluğunda sizleri “Suyun Geleceği”ni konuşmaya davet ediyoruz. Agriculture Talks, 12 Şubat ile 22 Mart tarihleri arasında “Suyun Geleceği” temasıyla çevrimiçi olarak gerçekleşecek.
Yeşil Mutabakat ve Türkiye – 12
OnlineKadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi (CESD) ile Enerji ve İklim Değişikliği Vakfı (ENİVA) tarafından düzenlenen “Yeşil Mutabakat ve Türkiye” konulu etkinlik 15 Mart 2022 Salı günü saat 18.00-19.00 arasında gerçekleşecek.