Etkinlikler

Bütün Gün

Gençler için Yerel Diyalog Projesi

İstanbul-Şişli,Kadıköy Eskişehir-Tepebaşı

Yerel yönetimler ve gençlik STÖ’leri arasında iş birliği oluşturmayı ve gençlerin karar alma organlarına katılımı konularındaki farkındalığını artırmayı amaçlayan atölyeler 27 Ekim - 9 Kasım tarihleri arasında İstanbul ve Eskişehir’de gerçekleşecek. Son başvuru tarihi 25 Ekim saat 23:59'da sonlanacaktır.

Ücretsiz

Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar

Online

Sabancı Vakfı’nın 2009 yılından bu yana düzenlediği Fark Yaratanlar etkinliği; yaşadıkları çevrede karşılaştıkları sorunları çözmek için uğraşan ve topluma cesaret veren Fark Yaratanların hikayelerini Türkiye ile paylaşıyor. 1-30 Kasım 2021 Salı gününe kadar devam edecek olan başvuruların en geç 17:30’a kadar tamamlanmış olması gerekmektedir. 13. Sezon Fark Yaratanları ise 2022 yılında düzenlenecek olan “Fark Yaratanlar Programı Lansmanı’nda Türkiye ile paylaşılacak.

Devam eden

Lahana Pembesi / Soğan Yeşili / Portakal Mavisi Sergisi

Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No: 9c Beyoğlu İstanbul

Aslı Çavuşoğlu, Lahana pembesi / Soğan yeşili / Portakal mavisi adlı kişisel sergisinde, son yıllarda Türkiye’nin farklı bölgelerinde ortaya çıkan tarım ve gıda önceliklerinin, endüstriyel tarım uygulamalarına karşı geliştirdikleri seçeneklerle, bitkisel boyalarla yaptığı desenler üzerinden anlatıyor. Sergiyi 05.11.2021 – 22.01.2022 tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Sabancı Vakfı Kısa Film Platformu

Online

Sabancı Vakfı Kısa Film Platformu’nun bu yılki teması “Yeni Dünyada Yeni Meslekler”. 6. Kısa Film Yarışması başvuruları 19 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ege Ekonomik Forum Yeşil bir gelecek için Şimdi

Online

Sıfır Karbon, Döngüsel Ekonomi, Yeni Nesil Kentler, Dijitalleşmeyle Yön Değiştiren İş Modelleri gibi konuların ele alınacağı oturumlar, alanında uzman çok sayıda konuşmacının katılımıyla 08-12 Kasım tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

Temel – Orta Seviye Robotik ve Kodlama Eğitimi

Online

IEEE IZU RAS komitesinin düzenlediği "Temel-Orta Seviye Robotik ve Kodlama Eğitimi" 8-9-10 Kasım tarihlerinde, saat 21.00'de IEEE IZU YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak ve eğitim sonunda sertifika verilecek. 3 gün sürecek olan eğitimden sonra 12 Kasım tarihinde yüzyüze yarışma yapılacak.

Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 9: Sanayi, Yenilikçilik ve Altyapı

Online

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması, Amaç 9: Sanayi, Yenilikçilik ve Altyapı odağında 9 Kasım 2021 Salı günü 18.00 – 19:30 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

Ücretsiz